Evenementenbureau: Beleving aan Zee / T: 070 - 221 0359 / M: 06 - 146 744 34
Workshop - Cocktail shaken - Bedrijfsuitje - Event - Scheveningen
BELEVING AAN ZEE
Bedrijfsuitje op het strand van Scheveningen

Cocktail shaken, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje, Expeditie Robinson, workshop aan de zee?

Welkom bij Beleving aan Zee!

Ben je op zoek naar de ultieme Beleving aan Zee in de omgeving van Den Haag? Bij ons ben je aan het juiste adres. Beleving aan Zee is een evenementenbureau dat zich specialiseert in het aanbieden van bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten op en aan het strand. Wij bieden het hele jaar door de gelegenheid te genieten van uitdagende en/of ontspannen workshops op een fantastische locatie in Scheveningen en Kijkduin. Wij kunnen complete arrangementen samenstellen voor elk budget.

   

Direct contact opnemen »

Teambuilding met collega's of vrienden regio Den Haag op strand van Scheveningen!

Een greep uit onze workshops en uitjes:

Workshops:

Uitjes:

24 uur

Binnen 24 uur reactie

Vraag direct een offerte aan

Over Evenementenbureau Beleving aan Zee

Beleving aan zee is een jong evenementenbureau dat zich gespecialiseerd heeft in activiteiten op en rond het strand. Als klein bedrijf zijn wij 100% betrokken bij al onze activiteiten. Wij genieten van het strand, houden van mensen en beschikken over goede kennis en materialen. Hierdoor kunnen wij kwaliteit garanderen en uw beleving tot een succes maken.

We hebben een select groepje gemotiveerde instructeurs die 1 of soms meerdere activiteiten kunnen verzorgen. Al onze instructeurs zijn echte strandliefhebbers en zeer ervaren binnen hun eigen tak van sport. Zij kunnen hun kennis en ervaring vol enthousiasme op u overbrengen wat uw workshop tot een authentieke beleving maakt. Fun en veiligheid staan voorop. Onze instructeurs staan met een glimlach voor u klaar.

Gemiddelde review score op 1001activiteiten.nl

Uitgelichte workshops:

Beleving aan zee is een evenementenbureau dat zich gespecialiseerd heeft in het aanbieden van workshops op en aan het strand. Hieronder kunt u meer informatie vinden over een aantal workshops.Overzicht van al onze workshops:

Beleving aan Zee scoort een 5 van 5 gebaseerd op 129 recensies.